2014. szeptember 16., kedd

Önbizalom Nőiesség Férfiasság


1 napos műhelymunka Szlovákiában


Van 3 fiatal nő, akikkel évek óta együtt dolgozom, barátkozom az EMK-n keresztül. 2 hetente találkozunk mostanában és felmerült: tölthetnénk együtt egy hétvégét tanulva, gyógyulva, pihenve. A közös gondolkodás eredményeként született meg az egynapos belső műhelymunka témája: szóljon ez az önbizalomról, a nőiesség és férfiasság megéléséről, illetve ezen a téren megélt hiányosságaink felismeréséről, megszüntetéséről.

Mivel a helyszín adott egy csendes szlovák faluban, közel az országhatárhoz, barátságos környezetben, a résztvevők létszáma korlátozott. Tehát szeretettel várunk még 8 érdeklődőt szeptember 27-i EMK alapú csoportunkra!
A szállás ingyenes, tehát költségként az utazással, tréningdíjjal, és étkezéssel számoljon, aki szeretne jönni. Mi már pénteken este utazunk és vasárnap jövünk vissza.

Örömmel vennénk, ha férfiak is csatlakoznának, segítve önmaguknak és nekünk is a téma kibontakozását.
Természetesen, ha valakinek csak a szombatja szabad erre a programra, öt is szívesen látjuk. Étkezéseink a panziótól rövid sétára levő családias étteremben zajlanak majd nagyrészt.

További részleteket tőlem a jszentpeteri@yahoo.com e-mail címre írva kaphattok (téma: Szlovákia), ill., ha itt írtok nekem megjegyzést.
Szeretettel várunk mindenkit, akinek kedve van csatlakozni!
Természetesen a megadott létszámig :).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése